top of page

KENNIS EN

ERVARING

Onmisbaar bij elke vorm van bedrijfsvoering: kennis en ervaring.

 

Voor de wet is het Bewijs van Vakbekwaamheid Honden- en Kattenbesluit verplicht, maar meer nog steunen we op onze jarenlange ervaring en 'feel' met onze gasten, zowel met de kat als met het baasje.

 

Het kattenhotel heeft al sinds 2003 tal van katten ontvangen, van alle rassen en standen en we voelen daardoor de psychische en fysieke gesteldheid van onze gasten heel goed aan. Dat is ook belangrijk om tijdig problemen te signaleren en op te lossen.

 

We hebben in de loop der tijd een gedegen ervaring opgedaan in het verzorgen van senioren katten, katten met diabetes (waarvoor we ook een insulinemeter in huis hebben) en naaktkatten die allen qua verzorging wat extra aandacht behoeven.

 

Het hotel biedt tevens waar nodig speciale verzorging voor katten die dit om andere gezondheidsredenen behoeven. We houden altijd rekening met specifieke eisen en wensen van onze gasten en leven die ook na.

 

Elke gast wordt bij ons altijd in de watten gelegd en goed in de gaten gehouden. Regelmatig borstelen/kammen hoort hier ook bij, uiteraard ook voor onze langharige vrienden.

Aan al onze gasten, maar ook aan ieder ander die er om vraagt, geven we gratis voedingsadvies en adviseren we, indien nodig, speciaal op de kat toegesneden voer, alles van het topmerk Royal Canin.

 

Ook in het kattenhotel zelf wordt Royal Canin verstrekt (harde brokjes en natvoer). Daarnaast verwennen wij onze gasten ook vaak met brokjes Gourmet en kattenmelk.

 

Heeft uw kat een bepaald dieet, dan zorgen we ervoor dat dat strikt wordt opgevolgd. Speciaal voer (zoals tegen blaasgruis of bij nierfalen) dient u wel zelf mee te brengen omdat deze vaak alleen bij de dierenarts verkrijgbaar zijn.

Klik op het logo

voor meer info

over Royal Canin.

bottom of page