top of page

KATTENHOTEL MET STIJL EN ALLURE

De naam 'Poesada' is afgeleid van de Portugese staatshotelketen met de naam 'Pousadas de Portugal'. Bij de opzet van ons kattenhotel hebben we ons laten inspireren door het kenmerk dat deze hotels zo uitzonderlijk maakt: de unieke ligging, de stijlvolle inrichting en onberispelijke service en klantgerichtheid.

 

De missie van ons kattenhotel is dan ook om uw kat tijdens uw afwezigheid een voor hem/haar zo optimaal mogelijk tijdelijk verblijf te bieden met de best mogelijke verzorging en persoonlijke aandacht.

 

Kattenhotel 'de Poesada' heeft bewust gekozen voor groepshuisvesting omdat sociaal contact de leefomgeving van uw kat tijdens het verblijf ten goede komt. Uit onderzoek is gebleken dat katten die afzonderlijk zijn ondergebracht de gelegenheid voor rijke, interactieve relaties missen, die gemeenschappelijk gehuisveste katten wel hebben.

 

Monique

Martin

Bent u in het gelukkige bezit van een of meerdere katten maar kunt u hen even niet die aandacht en verzorging bieden waar zij zo aan zijn gehecht, informeer dan eens bij ons kattenhotel.

 

U kunt bij ons terecht voor tijdelijke opvang van uw dierbare huisgenoot tijdens uw vakantie, een dagje of weekendje weg of om welke andere reden dan ook. Wij nemen de zorg voor uw kat graag even van u over zodat u onbezorgd van huis kunt gaan.

 

Ons hotel bestaat uit een ruime kattenkamer met 10 slaapkamers, 4 duokamers (maximaal 18 katten) en een gemeenschappelijke ruimte met ruime buitenren.

Daarnaast hebben we een kattensuite met 6 ruime slaapkamers en een aparte gemeenschappelijke ruimte voor de gasten die binnen willen of moeten blijven.

Sinds 2014 is het kattenhotel uitgebreid met het BeachHouse in de stijl van zee en strand. Dit verblijf is gericht op sociale interactie en ontdekking; met loopbruggen, wandmodulen, rieten manden, een lounge bed en een eigen buitenren; zowel luxueus als uitdagend voor onze gasten!

In juli 2017 is de Playground geopend die gericht is op de meer actieve en speelse katten. Verschillende wand- en plafondmodulen vormen een uitdaging voor onze gasten. Ook de Playground heeft natuurlijk een ruime buitenren.

Tenslotte kunnen we onze klanten de Special Care aanbieden die, zoals de naam al zegt, net dat extraatje meer biedt waar sommige gasten behoefte aan hebben.

bottom of page